Nejlepší Rolexy, které měli Tom Brady, Patrick Mahomes a další hvězdy Super Bowlu LV

Rolexy na Super Bowlu LV

Nyní, když Tom Brady a Tampa Bay Buccaneers rozdrtili Patricka Mahomese a Kansas City Chiefs v Super Bowl LV, je čas zvážit některé z nejvýznamnějších hodinek hvězdných hráčů. Naštěstí špičkoví dodavatelé ojetých hodinek Rolexes Bob’s zaokrouhlovali „edici Super Bowl“ nejlepších hvězd NFL a jejich hodinek hodných mistrovství.

NFL patří mezi nejbohatší profesionální sportovní ligy na světě. Hráči mají v průměru velmi úctyhodných 860 000 $ ročně a špičkový sportovec jako Seahawks QB Russell Wilson může vydělat více než 50 milionů $ ročně – což udělal v roce 2020. Čistá hodnota daného týmu může znít jako rozpočet malý národ. V roce 2019 měli samotní Dallas Cowboys celkovou hodnotu 4,8 miliardy $.

Vzhledem k tomu, že minimální mzda hráče NFL vzrostla v roce 2020 na 610 000 $, může si i ten nejmenší nováček NFL dopřát ty nejlepší věci a není žádným tajemstvím, že jemné hodinky a zejména Rolexy jsou go-to za upgrade vašeho blingu.

Globální pandemie koronavirů je zatraceně, Super Bowl LV – představující poločasový koncert oceněného umělce Grammy, The Weeknd – začíná na stadionu Raymonda Jamese v Tampe na Floridě v 18:30 EST.

Níže jsou jen čtyři z předních hráčů z Kansas City Chiefs a Tampa Bay Buccaneers, kteří dnes nastoupí do zápasu a vezmou si autory Bob’s Watches na oblíbené Rollies superstars těchto hvězd.

TOM BRADY – TAMPA BAY BUCCANEERS

Tom Brady - Rolexy
Source: Image Courtesy Bob’s Watches

„Tom Brady byl spatřen s IWC Top Gun na zápěstí, když se účastnil slavností v Super Bowl LIV. Brady je velvyslancem značky od roku 2019 a může se pochlubit působivou kolekcí hodinek IWC, včetně Timezoner a Top Gun Miramar.

IWC není jedinou značkou v krabičce hodinek Bradyho. Bývalý quarterback New England Patriots má také záviděníhodnou kolekci Rolex, včetně kultovní oblíbené značky Milgauss ref. 116400GV se zeleným safírovým krystalem a klasickým zlatým prezidentským dnem. Obsahující více než 20 luxusní hodinky, každý den bychom skočili na příležitost nahlédnout do sbírky Toma Bradyho. “

PATRICK MAHOMES— KANSAS CITY CHIEFS

Patrick Mahomes - Rolexy
Source: Image Courtesy Bob’s Watches

„Díky desetileté smlouvě v hodnotě více než 500 milionů USD má MVP 2018 dostatek peněz na nákup téměř jakýchkoli luxusních hodinek, po kterých srdce touží. Zdá se, že upřednostňuje Rolex, přičemž jeho kolekce obsahuje některé z nejdražších hodinek v nabídce značky.

Jedním z těch, které vynikají, je Rolex GMT-Master II ref. 126710BLNR s milovaným černým a modrým rámečkem „Batman“ poprvé spárovaným s náramkem Jubilee. Je na špičce téměř každého seznamu přání nadšenců Rolex a Patrick Mahomes spároval svůj Super Mísa s tímto cenným Rolexem, což vytváří skutečně závistivou kombinaci. “

TRAVIS KELCE – KANSAS CITY CHIEFS

Travis Kelce - Rolexy
Source: Image Courtesy Bob’s Watches

„Vzhledem k tomu, že Super Bowl LIV je šampiónem, má smysl jen zdůraznit kolekci hodinek jiného hráče od Kansas City Chiefs. Kontrakt Travise Kelceho v těsné blízkosti má hodnotu mezi 14 a 15 miliony dolarů, což mu dává velmi velkorysý rozpočet na vybudování jeho kolekce hodinek . Dva z jeho oblíbených modelů Rolex se zdají být klasickým Day-Date prezidentem ze žlutého zlata a 41 mm bílým Rolex Datejust s diamantovým ciferníkem, který byl při mnoha příležitostech vyfotografován. “

MITCHELL SCHWARTZ – KANSAS CITY CHIEFS

Mitchel-Schwartz - Rolexy
Source: Image Courtesy Bob’s Watches

„Ofenzivní hráč Kansas City Chiefs Mitchell Schwartz je dalším z nejlépe placených sportovců v NFL. Jeho letošní kontrakt stojí statných 11,255 milionů dolarů. Není divu, že v jeho krabičce hodinek jsou takoví giganti jako Patek Philippe, Rolex a Vacheron Constantin.

V roce 2018 nastartoval vlnu postů, když na svůj účet Instagram přidal fotografii svého hodinkového hodinek a ukázal, co se jeví jako hodinky všech tří značek, včetně ikonického modrého ciferníku Rolex Sky-Dweller. “

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

SanFair Daily

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox

Picture of Tony

Tony

Comments