Diddy žaluje značku Sean John o 25 milionů dolarů za použití jeho image v reklamách

Raper Puff Daddy

Diddy je opět zapleten do právní bitvy se Seanem Johnem, oděvní řadou, kterou proslavil.

Podle dokumentů federálního soudu podaných ve čtvrtek (4. února) na Manhattanu v New Yorku Puff žaluje Seana Johna a současného vlastníka společnosti Global Brands Group USA o 25 milionů dolarů. Soud tvrdí, že společnost GBG USA spolupracovala s britským maloobchodním prodejcem žen Missguided na vytvoření nové dámské řady a na propagaci nové značky použila jméno, image a podobu Diddy. Hudební magnát však společnosti nikdy nedal svolení. GBG USA je obviněn z poskytování falešných nabídek tisku o Diddy podporující linku.

„Dohoda SJ / Missguided byla uzavřena bez vědomí, souhlasu nebo souhlasu pana Combse,“ uvádí se v žalobě. „A pan Combs nikdy nepodpořil sbírku GBG, která je označena jako„ sean john x missguided “a„ Sean John x Missguided “. Pan Combs neposkytl obžalovaným právo používat jeho jméno, podobu, podobu nebo osobnost ve spojení s GBG Collection, ani nesouhlasil s veřejným prohlášením nebo vystoupením na podporu GBG Collection. “

Celkově Puffův právní tým obviňuje GBG USA z falešného souhlasu, zneužití podoby a porušování jeho práv na publicitu. Hledají „náhradu skutečných, zvláštních a zákonných škod, zisků připisovaných neoprávněnému použití a zneužití jeho jména, image, podoby a osobnosti, jakož i poplatků a nákladů advokáta“ ve výši 25 milionů dolarů a chtějí zkušební porota.

XXL oslovil GBG k vyjádření.

Diddy založil značku Sean John v roce 1998 a vedl značku k mírnému úspěchu. V roce 2016 prodal většinový podíl ve společnosti GBG USA. Diddy se v loňském roce dostal do problémů s GBG, když je obvinil, že tajně použili frázi Vote or Die, kterou Diddy proslavil.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

SanFair Daily

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox

Picture of Tony

Tony

Comments